Den 18 maj 1898 serverade restaurangen smörgåsbord, lax med majonnäs, kyckling med sparris och Glace au Caramel, Piper Heidsieck Champagne och Chateau Lafite från 1874. Idag följer Restaurant Reiss traditionen och serverar klassiska svenska rätter med en modern touch.
Namnet Reiss kommer från holländaren Fredrik Reiss, som drev kaffehus här på 1750-talet. Då liksom nu var Skeppsbron en myllrande mötesplats, och huset en självklar plats för umgänge över god mat och dryck.
* * *
Sista dagen vi serverar veckans lunch innan julbordet startar är den 20 november. Vi ses igen den 13 januari!
* * *
Från den 22 november till den 21 december serverar vi vårt klassiska skaldjursjulbord, tisdagar till lördagar. För mer information klicka här.
Varmt välkomna!
Kontakt
Telefon
08 1288 1234
E-post
Restaurant@hotelreisenstockholm.com
Adress
Skeppsbron 12, 111 30 Stockholm